Welcome to Gizmo's Rainbow Bridge Memorial Residency
Gizmo's Rainbow Bridge Pet Loss Memorial Residency Image
Memories of Gizmo
Jag älskar dig Gizmo med hela mitt hjärta för evigt. Du räddade mig. Du gav mig styrka och mening i livet. Du var en gudagåva till mig och den tiden vi fick ihop är den finaste och bästa i mitt liv. Du är alltid med mig ständigt i tankar och i mitt hjärta. Det kommer inte gå en dag utan att jag saknar dig. Jag försökte mitt bästa för att hålla kvar dig här i livet så länge som möjligt men det var din tid och det fanns inget mer att göra. Du fick somna in utan smärta och med mig vid din sida istället för att svälta ihjäl eller något annat smärtsamt. Nu är du i frid och känner ingen mer smärta. Jag längtar tills vi kan igen hålla om varandra, sova med varandra under täcket. Pussa på ditt huvud och lägga mitt ansikte i din päls.

Du var den bästa kompanjonen jag någonsin haft och kommer någonsin att ha. Du betyder hela världen för mig fortfarande och jag ser framemot den dagen då vi ses igen. Du gav Fredrik den finaste gåvan i slutet av din tid genom att låta honom klappa dig, tack tusen gånger för det. Du är alltid en del av vår familj, även nu och föralltid.

Livet är aldrig sig likt igen, nu när du inte är med mig fysiskt. Men jag måste fortsätta så länge jag kan för vår familj skull. Oundvikligt kommer dagen komma då vi blir återförenade igen, och det är en dag av glädje. Men tills dess måste jag se över vår familj, precis som du vet.

Jag grät första gången du kom till mig, och jag har gråtit enda sedan du lämnade oss. Du var älskad från första ögonkast och förevigt. Det finns ingen som kan ta din plats i mitt hjärta, du kommer förevigt finnas kvar med mig och jag med dig.

Jag älskar dig nu och förevigt, och jag ser framemot den dag då vi återförenas igen, tills dess, vila i frid så ses vi snart igen min älskade Gizmo.Sign Guestbook View Guestbook


 
Gizmo's People Parent(s), Joakim, would appreciate knowing you have visited their Gizmo's Memorial Residency.

Click here to Email Joakim a condolence, or to send an E-sympathy pet memorial card click here.